ثبت شرکت در ترکیه

مراحل کامل ثبت شرکت در ترکیه

دوستانی که مایل به بازگشایی و ثبت شرکت در ترکیه هستند لطفاٌ به دقت به اطلاعات ذیل توجه نمایند و در صورتیکه اطلاعات بیشتری لازم دارید با فرستادن ایمیل یا تماس مستقیم با نماینده ما تماس بگیرید. ثبت شرکت در ترکیه یکی از راه های مطمئن برای دریافت اقامت این کشور است که البته کار چندان ساده ای نیست و نیاز به اطلاعات کامل در این زمینه و هم چنین داشتن حداقل بودجه برای انجام این کار است. مراحل و قوانین مختلفی در مورد ثبت شرکت در ترکیه وجود دارد که آشنایی با این قوانین پیش از هر اقدامی اهمیت زیادی دارد.

اگر قصد ثبت شرکت در ترکیه را دارید و آشنایی چندانی با قوانین و مراحل این کار ندارید به شما پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا از تمام قوانین، مراحل و نکات مهم در زمینه ثبت شرکت در ترکیه اطلاع کسب کرده و بعد از آشنایی کامل با این موارد در مورد این کار تصمیم بگیرید.

1. مزایای ثبت شرکت در ترکیه چیست؟

2. جهت ثبت شرکت در ترکیه چه مدارکی مورد نیاز است؟

3. چه نوع شرکت هایی در کشور ترکیه قابل ثبت هستند؟

4. اقامت از طریق ثبت شرکت در ترکیه چه شرایطی دارد؟

5. مراحل ثبت شرکت در ترکیه به چه صورت است؟

6. هزینه های ثبت شرکت در ترکیه چه مواردی را شامل می شود؟

نکات مهم و مراحل ثبت شرکت در ترکیه

پیشنهاد میشود جهت ثبت شرکت از طریق خرید ملک در ترکیه با کارشناسان ما در دفتر تهران تماس حاصل فرمائید. 021-57906000

1- امروزه با مراجعه به اداره ی ثبت اسناد تجاری مربوطه با در دست داشتن مدارک لازم ثبت شرکت در یک روز امکان پذیر است. به محض ثبت در اداره ثبت اسناد تجاری، شرکت “هویت حقوقی” خواهد داشت.

اما چون برای تهیه ترجمه رسمی پاسپورت سهامداران،تهیه شماره مالیاتی وهمچنین تهیه مکان دفتر زمان لازم است،مدت زمان ثبت شرکت از زمان حضور شرکا در ترکیه حداقل 3 روز و حداکثر7 روز کاری میباشد.

2- برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه1 نفر نیز میتواند صاحب سهام کل شرکت باشد و یا اینکه می توانند تعدادی شریک باشند. ولی برای ثبت شرکت سهامی خاص در ترکیه حداقل به 5 سهامدار الزامی است.

3- برای ثبت شرکت اگر تمام سهامداران نمی توانندحضور داشته باشند،حضور یکی از سهامداران (مدیر عامل) و یا صاحبین امضا نیزکافی است،دراین صورت لازم است سهامدارحاضر در ترکیه وکالتنامه ثبت شرکت ازدیگر سهامداران داشته باشد.

متن وکالتنامه را که توسط وکیل شرکت تنظیم گردیده است را می توانیداز دفترنمایندگی ما در تهران دریافت نمایید.

4- پس از دریافت نمونه وکالت نامه از دفتر نمایندگی ما در تهران، با ارائه آن به دفاتر رسمی ترجمه ترکی در ایران، تاییده وزارت امورخارجه را دریافت نموده و سپس سفارت ترکیه در ایران می بایست این وکالتنامه ترجمه شده را تایید نمایند.

5- مدارک لازم که باید برای ثبت شرکت به همراه داشته باشید اصل پاسپورت سهامداران و 4قطعه عکس از هر یک از سهامداران می باشد.

6- سرمایه اولیه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه حداقل 10000 لیر و برای شرکت با سهامی خاص 50000 هزار لیر ترک میباشد.

اما در نظر داشته باشید که اگر مد نظر شما این است که باثبت شرکت نسبت به گرفتن اقامت و اجازه کار اقدام کنید ما سرمایه شما را 100/000 لیره ترک نشان میدهیم و این پروسه توسط وکیل ما در زمان ثبت انجام می شود .

ازسرمایه ای که شرکت را با آن ثبت می کنید کافی است در هنگام ثبت شرکت ¼ به حساب خزانه واریز گرددو پس از افتتاح شرکت این رقم به حساب شرکت واریز شده و میتواند مورد استفاده قرار گیرد. و یا می توانید آن را مجدداٌ از حساب بردارید.

7- در مورد مالیات شرکت، دولت ترکیه مالیات را فقط از درآمد حاصله که از فعالیت اقتصادی حاصل شده باشد اخذ مینماید و رقم آن 18 درصد (سود) میباشد.

8- پس از ثبت شرکت میتوانید به نام شرکت در برخی از بانکها مانند زراعت بانک ، ایش بانک حساب بازکرد که این خدمات توسط شرکت ما ارائه میگردد.

9- شرکت ها ملزم به داشتن مشاور مالی ترک می باشند، که تمام امور مالیات و بیمه و کارهای اداری شرکت توسط این مشاورین انجام می پذیرد.

10- نکته مهم دیگر و نهایی این است که خدمات شرکت ما جهت ثبت شرکت توسط وکیل صورت می پذیرد.

قوانین برای ثبت شرکت در ترکیه

قانون جدید ترکیه برای اتباع خارجی دو نکته مهم را به قانون قبل اضافه نموده است که به شرح ذیل میباشد:

نکته اول آنکه اگر به تنهایی مایلید در ترکیه شرکت ثبت نمایید، با توجه به قانون جدید امکان پذیرمی باشد.

بر اساس قوانین جدیدثبت در ترکیه ازاین پس فقط یک نفر نیز می تواند نسبت به افتتاح شرکت در کشور ترکیه اقدام نماید و سهام 100 % شرکت را در اختیار داشته باشد. (این قانون برای شرکت های مسئولیت محدود که قبلاٌ حتماٌ می بایست حداقل با 2 نفر ثبت شوند امکان پذیر است.

برای شرکتهایی باسهامی خاص همچنان 5 شریک الزامی است) نکته دوم با قانون جدیدحداقل سرمایه شرکت های بامستولیت محدود 10000 لیره ترک و شرکت های سهامی خاص 50000 لیره ترک می باشد.

اشخاص حقیقی یا حقوقی که بخواهند در ترکیه شرکت ثبت نمایند می بایست 1/4 ارزش سرمایه شرکت راقبل ازانجام ثبت شرکت، به ترکیه وارد نمایند (به حساب خزانه دولت واریز نمایند) این مبلغ بعداز اینکه شرکت به صورت رسمی ثبت شد و در روزنامه رسمی درج گردید؛ قابل برداشت می باشد.

ما به شما کمک میکنیم تا در ترکیه شرکت ثبت کنید اقامت بگیرید و ملک بخرید. پس از ثبت شرکت در ترکیه علاوه بر امکان کار و تجارت، امکان خرید ملک و اخذ اقامت ترکیه نیز برایتان فراهم خواهد شد.

مزایای ثبت شرکت در ترکیه چیست؟

کشور ترکیه، یکی از مناسب ترین انتخاب ها برای افرادی است که قصد سرمایه گذاری در خارج از کشور و ورود به عرصه سرمایه داری و اقتصاد بین المللی را دارند.

به خصوص برای ایرانیان سرمایه گذاری در ترکیه به دلیل همسایگی با ایران و نزدیکی فرهنگی سیاسی، کشور ترکیه فرصت بسیار خوبی برای رشد اقتصادی و انجام فعالیت های تجاری مطمئن و موفق می باشد.

ترکیه به خصوص در سال های اخیر مقصد بسیاری از تجار و فعالان اقتصادی بوده و دید مناسبی نسبت به سرمایه گذاری در این کشور در سال های اخیر وجود دارد که این مسئله جز اقتصاد، به موقعیت جغرافیایی آسیایی- اروپایی ترکیه نیز ارتباط دارد.

شرکت مسافرتی و گردشگری هورامان گشت ضمن ارائه توضیحات کامل در زمینه ثبت شرکت در کشور ترکیه، خدمات رزرو بلیط، هتل و تور استانبول را نیز با بهترین قیمت ارائه می دهد.

اقامت

اولین و مهم ترین دلیلی که ایرانیان را به ثبت شرکت در ترکیه ترغیب کرده و اقدام به انجام این کار می کنند موقعیت کسب اقامت این کشور می باشد.

افرادی که به منظور ثبت شرکت قصد دارند به صورت کوتاه مدت به ترکیه سفر کنند میتوانند جهت رزرو تور ترکیه ، بلیط و هتل با نرخ ارزان با آژانس هورامان گشت ستاره مجری مستقیم تورهای ترکیه تماس حاصل کنند.

افرادی که دارای شرکت رسمی و ثبت شده در ترکیه می باشند می توانند از طریق موقعیت اقتصادی تجاری به دست آمده اقدام به دریافت اقامت کرده و مجوز کاری در این کشور را دریافت کنند. اقامت دریافت شده از این طریق اقامت کاری می باشد.

چند منظوره بودن شرکت

برخلاف بسیاری از کشورها، که ثبت شرکت در ان ها تنها به یک یا چند حالت محدود است در ترکیه شرایط متفاوت می باشد.

ثبت شرکت در ترکیه را می توان به حالت های مختلف و در انواع متفاوت انجام داد. به عنوان مثال می توان شرکت بازرگانی، خدماتی، تولیدی و… در این شرکت ثبت و شروع به فعالیت کرد.

دریافت ویزای سایر کشور های اروپایی

از دیگر مزایای ثبت شرکت در ترکیه و کسب اقامت کاری در این کشور می توان به دریافت ویزای سایر کشورهای اروپایی از طریق اقامت تترکیه اشاره کرد.

در واقع افرادی که جهت این امر اقدام کرده اند می توانند به عنوان یک صاحب کسب و کار تجاری در کشور به سادگی به سایر کشورهای اروپایی سفر کنند که این ویژگی به دلیل اروپایی بودن کشور ترکیه می باشد.

نداشتن تحریم

بعد از برقراری تحریم های اولیه در مورد ایران بسیاری از کشورها مراودات اقتصادی خود با ایران را محدود کرده و در واقع در تحریم ایران شرکت کردند.

کشور ترکیه اما در این تحریم ها موضعی نسبت به ایران ندارد. به همین دلیل ثبت شرکت در ترکیه برای ایرانیان و افتتاح و جا به جایی پول در این کشور برای مردم ایران محدودیتی ندارد.

جهت ثبت شرکت در ترکیه چه مدارکی مورد نیاز است؟

در هر کشوری مطابق با قوانین اقتصادی و سیاسی کشور، ثبت شرکت قوانین و نیاز های به خصوصی دارد. افرادی که قصد ثبت شرکت در کشور ترکیه را دارند نیز باید مدارک مختلفی را پیش از اقدام به این کار آماده کنند تا در زمان اقدام به سادگی این عمل را انجام دهند.

جهت خرید ملک در استانبول و اخذ اقامت شهروندی ترکیه با دفتر تهران ما تماس حاصل فرمائید.

برخورداری از پاسپورت و کپی پاسپورت

یکی از مهم ترین مدارک پاسپورت است. پاسپورت اجازه حضور در کشورهای دیگر و در واقع حکم یک شناسنامه بین المللی برای ورود و خروج به کشورهای دیگر را دارد.

تکمیل فرم مورد نیاز

از دیگر مدارک مورد نیاز، فرم ثبت شرکت می باشد. این فرم شامل تمام اطلاعات حقیقی و حقوقی شخص، یا اشخاصی است که به منظور ثبت شرکت در ترکیه درخواست داده اند.

هم چنین زمینه کاری و توضیحات شرکت نیز در فرم مربوطه ثبت می شود که به منظور آن اولین درخواست برای این امر ارائه می شود.

انتخاب نام

برای این امر انتخاب یک نام برای شرکت ضروری است. در انتخاب آن برخی نکات مانند همخوانی نام شرکت با زمینه فعالیت و… باید رعایت شوند.

هم چنین باید دقت شود که نام شرکت می تواند با سه حالت انگلیسی، فارسی و ترکی ثبت شده و در صورت فارسی بودن امکان معادل کردن آن به انگلیسی یا ترکی وجود داشته باشد.

آدرس در ایران

از دیگر مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در ترکیه برخورداری و ارائه یک آدرس و کد پستی در کشور ایران می باشد.

در صورتی که پیش از این شرکتی با همین نام و زمینه کاری در کشور ایران فعال است صاحب شرکت می تواند آدرس شرکت را ثبت کند اما در صورتی که شرکت برای اولین بار در ترکیه تاسیس می شود می توان آدرسی از منزل صاحب شرکت را در مدارک ارائه کرد.

موضوع فعالیت

در نهایت به منظور شروع پروسه ثبت باید موضوع فعالیت شرکت به طور کامل ارائه شده و ثبت شود.

ارائه و توضیح موضوع باید شفاف و دقیق باشد و در توضیح آن اطلاعات کامل در مورد اهداف و حدود پیشرفت شرکت ارائه شود. موضوع فعالیت در ثبت سریع تر شرکت نقش مهمی داشته و می تواند ثبت را سرعت بخشد.

چه نوع شرکت هایی در کشور ترکیه قابل ثبت هستند؟

شرکت هایی که می توان آن ها را در ترکیه ثبت کرد و از طریق آن اقدام به سرمایه گذاری و هم چنین دریافت اقامت کشور ترکیه کرد انواع و حوزه های کاری مختلفی دارند.

شرکت با مسئولیت محدود

یکی از انواع شرکت هایی که می توان در کشور ترکیه اقدام به ثبت آن کرد شرکت با مسئولیت محدود می باشد. در واقع در این شرکت میزان و حدود مسئولیت برای هر تعداد سهامدار و سرمایه گذار شرکت قابل تعیین می باشد.

مطابق قانون کشور ترکیه شرکت های با این شرایط را می توان از یک نفر تا حداکثر 50 نفر ثبت کرد. مسئولیت شرکا در چنین شرکت هایی معمولا مطابق با مقدار سرمایه گذاری آن ها مشخص می شود.

شرکت سهامی خاص یا عام

همان طور که از نام این شرکت ها پیداست، در شرکت های سهامی عام یا خاص هر فرد از سهام مشخصی برخورداری اتس. در واقع این شرکت ها از نظر حقوقی و سود و زیان به بخش هایی تقسیم می شود که به آن سهام گفته می شود.

حداقل تعداد نفرات برای این شرکت ها 5 نفر است که هر شریک می تواند معادل با مبلغ سرمایه گذاری شده سهام دریافت کند. تفاوت شرکت های سهامی عام و خاص در ترکیه به این صورت است که در شرکت های سهامی خاص سهامداران زیر 250 نفر و در شرکت های سهامی عام بیشتر از 250 نفر هستند.

شرکت تضامنی

این شرکت ها را با یک نام به خصوص می توان بین دو تا چند نفر ثبت کرد.

نکته مهم و متفاوتی که در مورد این شرکت ها وجود دارد این است که بر خلاف سایر شرکت ها که هر شریک تنها به اندازه سهم خود در برابر بدهی های شرکت مدیون و مسئول می باشد در شرکت های تضامنی هر کدام از شرکا در صورت بدهی و… مسئول پرداخت تمام مبلغ بدهی می باشد.

شرکت مختلط

در این شرکت مسئولیت ها و تقسیم بدهی و هزینه های تحمیل شده بر شرکت نه کاملا یکسان و نه به عهده یک نفر است. در این گونه از شرکتها تعدادی از شرکا مسئول تمام حقوق و دیون کشور و باقی شرکا تنها به میزان سرمایه اولیه گذاشته شده در شرکت در دیون سهیم می باشند.

اقامت از طریق ثبت شرکت در ترکیه چه شرایطی دارد؟

بسیاری از افراد و تجار، ثبت شرکت در ترکیه را به منظور دریافت اقامت کاری و امکان سفر تجاری ساده و بدون دردسر به سایر کشورهای اروپایی انجام می دهند. از طریق ثبت شرکت در ترکیه معمولا دو نوع اقامت به افراد داده می شود.

اقامت کوتاه مدت

اقامت کوتاه مدت از طریق ثبت شرکت معمولا چیزی حدود دو سال است. افرادی که با خرید املاک یا راه اندازی و پیوستن به یک کسب و کار قصد دریافت اقامت ترکیه را دارند می توانند با ارائه مدارک خود به اداره مهاجرت اقامتی به مدت 2 سال را دریافت کنند.

البته نکته مهم در مورد این اقامت این است که در صورت عدم استفاده از آن و عدم سفر به ترکیه و شروع به فعالیت به مدت 6 ماه مجوز اقامت باطل شده و فرد باید مجددا از طریق دیگری درخواست اقامت کند.

بعد از گذشت زمان اقامت در صورتی که فرد مایل به ادامه کار در ترکیه و زندگی در این کشور باشد می تواند درخواست تمدید اقامت داشته باشد. افرادی که از طریق ثبت شرکت اقامت کوتاه مدت دریافت می کنند باید 2 ماه قبل از انقضا اقامت به اداره مهاجرت درخواست خود را ارائه کنند.

اقامت طولانی یا بلند مدت

برای دریافت اقامت طولانی یا بلند مدت نیاز است که فرد ابتدا برای مدت زمانی مشخص اقامت کوتاه مدت کشور ترکیه را داشته باشد.

معمولا افرادی که به مدت 8 سال در ترکیه اقامت داشته و یا صاحب کسب و کاری هستند می توانند درخواست خود مبنی بر دریافت اقامت بلند مدت را به اداره مهاجرت ارائه کنند.

مدارکی که به منظور دریافت اقامت بلند مدت به اداره مهاجرت ارائه می شود باید شامل مجوزهای اقامت قبلی، پاسپورت اصل و کپی، فرم درخواست و هم چنین اثبات منابع کافی مالی به منظور زندگی در کشور ترکیه و برخورداری از اقامت پایدار است، باشند.

مراحل ثبت شرکت در ترکیه به چه صورت است؟

مراحل خاصی نیاز است طی شود تا فرد بتواند مجوز ثبت شرکت در این کشور را دریافت کرد و اقدامات اولیه این کار را انجام دهد.

در قدم اول باید مدارک هویتی و مالیاتی فردی که قصد ثبت شرکت در ترکیه را دارد به اداره مهاجرت و سفارت ارائه شود. البته در صورتی که فرد چند شریک داشته باشد باید مدارک تمام شرکا نیز در این مرحله ارائه شود.

هم چنین تمام مدارکی که اثبات میکند فرد توانایی زندگی در ترکیه، گرداندن کسب و کار و هم چنین توانایی مدیریت مالی خانواده را داشته باشد نیز در کنار این مدارک ارائه شوند. از دیگر مراحل مراجعه به اداره دارایی، اخذ شماره های شناسایی و بعد از آن تعیین مدیریت و آدرس شرکت است.

بعد از مراجعه به اتاق بازرگانی، دریافت کارت و افتتاح حساب بانکی یک فرد را باید به عنوان حسابدار یا مشاور مالی معرفی و فعالیت شرکت را آغاز کرد.

هزینه های ثبت شرکت در ترکیه چه مواردی را شامل می شود؟

بسته به نوع شرکتی که قصد ثبت آن است هزینه های ثبت شرکت و گرداندن شرکت در ترکیه مبالغ متفاوتی دارد. برای هر نوع از شرکت ها یک حداقل و حداکثر هزینه برای ثبت تعیین شده است.

به عنوان مثال کمترین هزینه حداقلی برای این کار متعلق به شرکت مسئولیت محدود است که می توان آن را به طور انفرادی پرداخت کرد یا با چند شریک اقدام به آن کرد.

البته سرمایه اولیه تنها به منظور ثبت شرکت مورد نیاز است و برخی هزینه های دیگر نیز برای این کار باید در نظر گرفته شوند.

به عنوان مثال هزینه اجاره یا خرید ملک مناسب تاسیس شرکت یا هزینه های مربوط به اداره بازرگانی، چاپ آگهی، اسناد رسمی و…، هم چنین برای استخدام مشاور مالی و حسابدار در کشور ترکیه نیز هزینه ای نیاز است. از دیگر هزینه هایی که ثبت شرکت در ترکیه در برخواهد داشت مالیات است که براساس درآمد و دارایی های شرکت به طور سالانه درصد مشخصی دارد.

 

جهت پرسش هرگونه سوال در رابطه با موارد فوق میتوانید از طریق قسمت ذیل و یا تماس با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها