تاریخچه ازمیر ترکیه

تاریخچه شهر ازمیر ترکیه

شهر ازمیر ترکیه به لحاظ تجاری و توریستی از موقعیت منحصر به فردی برخوردار است و محل قرار گیری چند دانشگاه مهم و برگزاری بسیاری از رویداد های فرهنگی و اقتصادی مختلف است. اما در این مطلب به بررسی تاریخچه ی شهر ازمیر ترکیه می پردازیم چرا که مهم ترین علت چشمگیر شدن موقعیت این شهر، ویژگی های توریستی آن می باشد. پس چنانچه قصد سفر به این شهر تاریخی با تور ازمیر را دارید، تا پایان این مطلب با هورامان گشت همراه باشید.

موقعیت ازمیر | تاریخچه شهر ازمیر ترکیه

شهر ازمیر در مجاورت دریای اژه قرار دارد و به علت وجود شهر تاریخی افس، به شهرت زیادی دست یافته است. به این شهر، افسوس نیز گفته می شود. این محدوده که هم اکنون صرفا خرابه هایی از آن باقی مانده در سه کیلومتری جنوب شهر سلجوک استان ازمیر قرار دارد. معماری این شهر بیان کننده ی تمدن یونان در مدیترانه است.

از وسیع ترین بناهای شهر ازمیر که هم اکنون مقدار قابل توجهی از ان باقی مانده، کتابخانه ی سلسوس است. این بنا به دست مهاجران یونانی آتیکها و ایونیان ساخته شده است و از قرن دهم تا قرن پانزدهم قبل از میلاد کاربرد داشته.

جان ترتل وود و اتوبندورف، باستان شناسانی بودند که در سال های 1863 تا 1895 به کاوش در این منطقه پرداختند.

حدس زده می شود انجیل یوحنا در این منطقه نگارش شده باشد. برخی حدس ها نیز مبتنی بر آن است که اصحاب کهف در این شهر زندگی می کرده اند و در یکی از غار های همین نواحی به خواب رفته اند. علت شهرت افسوس یا شهر افس به علت مدارک و منابعی است که در مورد تاریخچه ی مسیحیت در اختیار ما قرار می دهد.

شهر تاریخی تروا و اهمیت آن

تروا از جمله شهر هایی بود که مهاجران یونانی در آن سکونت داشتند. از مهم ترین بناهای باقی مانده ی این شهر، آمفی تئاتر تروا است که در میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده. گفته های باستان شناسان مبنی بر این است که این محدوده ی باستانی، محل رخ دادن جنگ تروایی است که در کتاب حماسه ی ایلیاد نقل شده است.

اما ارزش تاریخی شهر ازمیر به پیش از دوران تروا نیز باز می گردد. تخمین زده می شود که سکونت اولیه ی انسان ها در این منطقه به شش هزار و پونصد سال پیش از میلاد برمی گردد. جهت مشاوره در رابطه با خرید ملک در ازمیر ترکیه میتوانید با مشاوران ما در دفتر تهران تماس حاصل فرمائید. 02157906000

پیش از این، منطقه ی ازمیر، میزبان تمدن هیتی ها بوده. پس از تسلط یافتن اقوام بالکان، علم خط و کتابت نیز از این منطقه برچیده می شود. این موضوع باعث شروع یک دوره ی سیاه در منطقه ی فلات آناتولی شد.

میلوتوس در حدود 600 تا 500 قبل از میلاد بر این منطقه حکمرانی نمود و باعث رونق گرفتن مجدد فرهنگ و شروع کشورگشایی ها نیز شد. در این دوران، مناطقی از مصر و سوریه به محدوده ی حکمرانی میلوتوس پیوست.

ارزش تاریخی میدان ساعت ازمیر

به برج ساعت ازمیر، ساعت کولسی نیز گفته می رود به نحوی به نماد ازمیر تبدیل شده است. این برج از جمله مناطقی است که گردشگران آن را در اولویت بازدید های خود قرار می دهند. این برج توسط طراحان فرانسوی در حدود سال 1900 ساخته شده و ارتفاع آن به بیش از بیست متر می رسد.

بازار کمرالتی در مجاورت این برج است که مقصد دیگر بسیاری از گردشگران می باشد.

عزیزانی که قصد خرید خانه در ازمیر و استعلام قیمت ملک را دارند با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل کنند.

تاریخچه ازمیر

ارزش تاریخی قلعه ی کادیفه کاله

قلعه ی کادیفه به سبک معماری عثمانی تدارک دیده شده و تاریخ ساخت آن به قرن چهارم میلادی می رسد. ارتفاع قلعه ی کادیفه به بیش از 180 متر می رسد و کاربرد آن محافظت از محدوده ی شهر در مقابل دریای اژه بوده است.

علت محبوبیت این قلعه، منظره های بکری است که از مناطق مختلف ازمیر در اختیار گردشگران قرار می دهد. این قلعه در دوره های مختلفی مورد بازسازی قرار گرفته و به صورت یک بنای پابرجا باقی مانده است.

این محدوده توسط باغ های چشم نوازی احاطه شده که برای گردشگران قابل دسترس می باشد.

اسکله ی کوناک ازمیر

از این اسکله برای انجام گردش دریایی استفاده می شود و این گردش ها بین دیگر اسکله ها صورت می گیرد. علت محبوبیت این اسکله هم مجاورت آن با بناهایی تاریخی ای مثل برج ساعت و مسجد تاریخی می باشد.

کلیسای سنت پلیکارپ

کلیسای سنت پلیکارپ کهن تر از دیگر کلیسای شناخته شده در این منطقه می باشد و باستان شناسان عقیده دارند که این کلیسا به مناسبت نجات قدیس آپوکالیپس در قرن هفدهم ساخته شده است. افسانه ها اینطور روایت می کنند که رومی ها تصمیم داشتند این قدیس را بسوزانند اما او توانست از آتش جان سالم به در ببرد.

در واقع این بنا نوعی بنای یادبود برای این فرد مقدس می باشد. این کلیسا بار ها در طول تاریخ مورد بازسازی و مرمت قرار گرفته. آخرین آسیب جدی وارد شده به این کلیسا مربوط به یک آتش سوزی در حدود سال 1900 می باشد.

مثل هر کلیسای کاتولیک دیگری، در طراحی داخلی این کلیسا نیز از معماری با شکوه و حیرت انگیزی استفاده شده و می توان به نقاشی های مینیاتوری و ظریفی از حضرت مریم و حضرت عیسی برخورد. این نقاشی ها در طول تاریخ ترمیم شده اند تا جلوه ی خود را از دست ندهند. با شمع هایی که هر روزه در این بنا روشن می شود می توان همچنان ارتعاشات یک مکان مقدس را درون آن حس کرد.

کلیسای سنت پلیکارپ وام دار سبک معماری عثمانی نیز می باشد و صرفا مقصد گردشگران نیست بلکه از بناهای محبوب نزد مردم خوده ترکیه نیز می باشد و مسیحیان کاتولیک به مناسبت های مختلف در آن تجمع می کنند و مراسمات دعا پابرجا مانده است.

آرامگاه پارسی در ازمیر

در محدوده ی فوچای ازمیر به محلی می رسیم که در اصطلاح رایج به آن آرامگاه پارسی گفته می شود. علت شهرت این محل به خاطر شباهت آن با مقبره ی کورش می باشد. این آرامگاه در دوره ی هخامنشی ساخته شده و در ساخت آن از سنگ آهک استفاده شده است.

تاریخ دانان عقیده دارند که این محل، مکان دفن یکی از ساتراپ های هخامنشی است و در زمانی ساخته شده است که ترکیه بخشی از قلمرو حکومت های پارسی بوده.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها